Niityn palvelut

Hoitola Niityn palveluajatukseen kuuluu tarjota teille asiakkaille levähdyksen paikka, joka kaunistaa, rentouttaa ja auttaa jaksamaan. Osa hoidoista on tarkoitettu kehon huoltamiseen, osa kaunistautumiseen ja osa puhtaasti rentoutumiseen. Alta löydät koko hoitovalikoiman jaoteltuna aihealueittain.

Hinnastosta löydät listan kaikista hoidosta samalla kerralla.


Kosmetologiset hoidot

Kasvohoidot

Kotimainen Påre Skincare -hoito sopii kaikille ihotyypeille hoitamaan, kirkastamaan ja kosteuttamaan. Luonnomukaiset raaka-aineet on erityisesti suunniteltu hoitamaan iästä, sukupuolesta tai ihotyypistä riippumatta ympäristöä kunnioittaen.

Vartalohoidot

Kuumakivihierontaa, koko kehon rentouttavaa hierontaa, Gua Shaa ja intialaista päähierontaa. Niistä on Niityn vartalohoitojen valikoima tehty.

Jalkahoidot

Kaipaatko pikaista rentoutusta jaloille vai kunnon käsittelyä, jossa jalat kylvetetään ja jalat hierotaan ja hoidetaan? Valitse sinulle sopivin hoito.

Sokeroinnit

Sokerointi on iholle hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.


Lymfaterapia

Lymfaterapia tehostaa kehon imunestekiertoa kevyillä pumppaavilla otteilla. Lymfahoidon tavoitteena on saada kudoksissa oleva ylimääräinen neste imusuonistoon ja sieltä eteenpäin kehon nestekiertoon. Lymfaterapialla vähennämme turvotusta, kipua ja samalla rentoutamme kehoa.


Energeettiset hoidot

Energiahoidot

Reikihoito sopii hyvin jännitystilojen, päänsärkyjen, uupumuksen ja väsymyksen hoitoon ja rentoutumiseen.

Äänimaljahoidot

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä.