Vartalohoidot

Kuumakivihieronta 60 min.

Lämpimien kivien avulla tehtävää hierontaa koko vartalolle. Tehokkaasti lihaskireyksiä ja stressiä laukaiseva sekä ihoa puhdistava ja elvyttävä hoito. Kokonaisvaltainen hoito niin mielelle kuin kehollekin.

68 €

Kuumakivihieronta kuorinnalla 75 min.

Lämpimien basalttikivien avulla tehtävää hierontaa koko vartalolle. Tehokkaasti lihaskireyksiä ja stressiä laukaiseva sekä ihoa puhdistava ja elvyttävä hoito. Kokonaisvaltainen hoito niin mielelle kuin kehollekin. Hoidon alussa vartalon kuorinta kuivaharjaamalla vilkastuttaa verenkiertoa ja kuorii kuollutta ihosolukkoa, jonka jälkeen iho vastaanottaa paremmin hoitotuotteet.

75 €

Koko kehon rentouttava hieronta 60 min.

Koko kehon rentouttava hieronta helpottaa lihas kireyksiä sekä rauhoittaa stressaantunutta mieltä. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, joiden ansiosta ihon toiminnot paranevat.

60 €

METSÄNTAIKA – Gua sha healing 90 min.

Gua sha healing on koko vartalolle tehtävä hoito, joka tehdään puisilla gua sha -välineillä ja metsäntuoksuisella öljyllä. Hoidossa käsitellään kevyesti myös kasvot puisella rullaimella. Se lukeutuu kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoihin, hoitaa myös ihoa luontaisesti metsän parantavilla kasveilla, sekä huoltaa lihaksia hieronnallisin gua sha -tekniikoin. Hoito sopii mainiosti rasittuneille lihaksille sekä stressantuneelle mielelle ja auttaa niin kehoa kuin mieltä palutumaan.

80 €

Intialainen päähieronta 45 min.

Alkujaan vuosituhansia vanha, ayurvedinen hoitomenetelmä, jossa hierotaan yläselkää, käsivarsia ja niska- hartiaseutua sekä pään aluetta. Hoito on syvärentouttava ja stressiä vähentävä, joka vaikuttaa niin kehoon kuin mieleenkin. Erityisen hyvä hoito stressiin, unettomutteen ja migreeniin.

45 €

Pidä blogia WordPress.comissa.